Dansk hotelchef skifter topjob

Jens Frank-Mikkelsen.

Jens Frank-Mikkelsen.

HOTELLER: Han var med fra åbningen af Hilton Copenhagen Airport og blev i 2014 Director of Business Development på Hiltons største hotel i Sydøstasien – fra juni har han nyt topjob i den enorme hotelkæde.

37-årige Jens Frank-Mikkelsen er fra juni ny Director of Business Development på det store Hilton-hotel i australske Sydney. Ud over sine mange MICE-lokaler med plads til op til 3.000 mødedeltagere har hotellet i det centrale Sydney 579 værelser og suiter.

Jens Frank-Mikkelsen stammer fra Vestjylland og kom i kontakt med rejsebranchen som rejseleder og senere destinationschef hos daværende Falke Rejser, der senere blev til Falk Lauritsen Rejser og som sidste efterår blev opslugt af Danmarks fjerdestørste charterrejsebureau, Apollo.

Da Jens Frank-Mikkelsen i 2000 vendte hjem til Danmark, stod Hilton Copenhagen Airport i 2001 foran at åbne. Her fik han job som receptionist, fulgt af flere år på det 5-stjernede hotels konference- og eventafdeling, hvor han senere blev Manager og efterfølgende Director of Conference & Events Sales inden han blev Director of Sales.

I 2011 kom udnævnelsen til Director of Business Development – og i 2014 flyttede Jens Frank-Mikkelsen til Thailands største ø, Phuket, for at tiltræde tilsvarende stilling på Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa på Karon Beach-området i den sydlige del af Phuket.

Med til Phuket var døtrene Ellen på 7 og Marie på 11 år samt hans unge hustru, Signe.

I sit job på Phuket har Jens Frank-Mikkelsen det overordnede ansvar for bl.a. hotellets forretningsplan og indtjening herunder salg og marketing, grupper og MICE-området.

Hilton har ni hoteller i Thailand, Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa er med sine 665 værelser og suiter kædens største i Sydøstasien.

De største kundegrupper er kinesere, russere og australiere – herefter kommer nordboerne med Sverige og Finland som størst. Fra Danmark kommer gæster fra flere af de største charterrejsebureauer.

”Jeg og familien har været meget glade for tiden her i Phuket, men glæder os også til at komme til Australien,” siger Jens Frank-Mikkelsen til standby.dk