Dansk hotelkæde til Kolding

hotel kolding cityHOTELLER: Den danske budgethotelkæde Zleep Hotels overtager ved årsskiftet Hotel Kolding City, der i dag er med i Best Western-kæden. Hotellet har 71 værelser.

Ejendomsselskabet P.V. Johansen Ejendomme ejer bygningerne, der huser hotellet, og har hidtil selv drevet hotellet. Selskabet forbliver ejer af ejendommen og vil sammen med Zleep Hotels udvikle det til et topmoderne hotel i tråd med kædens andre hoteller.

Zleep Hotels er en dansk hotelkæde, som i over ti år har fokuseret på at give gæsterne en kvalitetsovernatning til en rimelig pris på den rette beliggenhed. Hotellerne skal altså være placeret i vigtige knudepunkter, og værelserne skal kunne sælges billigt.

”Det kommende Zleep Hotel Kolding har flotte værelser og en fantastisk central beliggenhed,” siger direktør og ejer af Zleep Hotels, Peter Haaber.

Zleep Hotels åbnede i 2003 da Peter Haaber så, at udbuddet af billige hotelværelser i Danmark ikke var særligt stort. Siden da er hotelkæde vokset til otte hoteller. Foruden det nye hotel i Kolding er der et Zleep Hotel i Aarhus, fire i Københavns-området, et i Hamborg, og et ved lufthavnen i Billund.

”Kolding er en vigtig by for det danske erhvervsliv, kulturliv og den danske turisme. Vi ser løbende på muligheder for at få et hotel i alle større danske byer, og visse interessante udenlandske byer,” siger Peter Haaber.