Dansk hotelpige kandidat som Årets Helt

Lisbeth Johansen var tidligere salgschef hos Hilton Copenhagen Airport og for fornemme hoteller i London. De seneste syv år har hun arbejdet for gadebørn i Indien – det har gjort hende til kandidat til prisen Årets Helt.

Prisen uddeles af Jyllands-Posten og Trygfonden – Årets Helt 2012 belønnes med 100.000 kr. Lisbeth Johansen er blandt de ti kandidater nomineret af en jury.

Der kan stemmes på f.eks. Lisbeth Johansen frem til på søndag, 6. januar, via hjemmesiden http://www.aaretshelt.dk/nominerede2012/default.asp?cid=153653. – vinderen offentliggøres i Jyllands-Posten ugen efter.

Lisbeth Johansen hjælper via sin velgørenhedsorganisation www.littlebighelp.com gadebørn i millionbyen Kolkata med at få et bedre liv. Gennem LittleBigHelp har hun fået startet en skole, et dagcenter og et natcenter for de indiske gadebørn. Her kan børnene komme i skole, få mad og en seng af sove i.

En del af pengene til LittleBigHelps arbejde kommer fra en årlig auktions-gallaaften på Hilton Copenhagen Airport – ved indsamlingen i oktober sidste år kom der 640.000 kr. i kassen. Et beløb Lisbeth Johansen og hendes organisation kan gøre meget godt med.

x

Læs Også

Aktiv rejsebrancheprofil runder 70 år

Tidligere hoteldirektør og blandt andet formand for Danske Konferencecentre er i dag virksomhedsrådgiver. Tirsdag i næste uge, den 27. februar, fylder han 70.

Farvel med fuld musik

Københavns Lufthavns snart afgåede kommunikationsdirektør havde sit fritidsband med, da der i går var afskedsreception.

Kendt storhotel får ny hotelchef

34-årig er ny chef på stort københavnsk hotel, der i denne tid er i gang med renovering for mange millioner kroner.

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.