Danske Datacon skal sælge rejser for milliarder

0

forretningsrejsendeERHVERVSREJSEBUREAUER: IT-system fra danske Datacon skal hjælpe en af verdens store kæder af erhvervsrejsebureauer, Flight Centre Travel Group, med salg af flyrejser og hotelovernatninger for ca. 90 mia. kr. om året.

Den australske rejsevirksomhed driver i dag en række IT-systemer. Men når Datacon har implementeret sin nye løsning reduceres antallet markant, oplyser Datacon.

Løsningen er udviklet til rejsebranchen og baseret på Microsoft Dynamics AX, som Datacon har tilpasset for at matche særlige behov hos Flight Centre. Løsningen skal benyttes af 17.000 brugere.

Datacon har specialiseret sig i at videreudvikle og tilpasse løsninger fra bl.a. Microsoft til niche-løsninger i brancher som handel, detail, grossist og rejser.

”Det virkede som Davids kamp mod Goliat, da australsk partner spurgte, om vi havde lyst til at gå ind i kampen om at vinde kontrakten med Flight Centre. Vi vidste, at vi havde en konkurrencedygtig løsning, men der er langt fra Allerød til Brisbane, hvor Flight Centre har hovedsæde,” siger Jan Misser, adm. direktør i Datacon.

Michael T. Hansen, Danmarks generalkonsul i New South Wales, hvor hovedbyen er Sydney, siger: ”Når danske virksomheder klarer sig godt internationalt, skyldes det, at vi altid har været tvunget til at være effektive og finde nye løsninger på vanskelige udfordringer.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz