Dansk journalist klar til afgang med Finnair

Finnair afslørede på dagens pressemøde i Helsinki, at de nye Quality Hunters bliver danske Christina Lund Sørensen, briterne Ella Marshall og Warren Singh-Bartlett samt tyske Wolfgang Wagner. Deres arbejde med at vurdere fly, lufthavne og destinationer begynder i dag, hvor de tager af sted til destinationer i Europa, Asien og USA. De vil være på farten i to måneder.

 

Den danske journalist er begejstret for udsigten til at komme på vingerne og opleve fly, lufthavne og destinationer for Finnair:

 

”Jeg nærmest sprang rundt af glæde derhjemme, da jeg blev ringet op for præcis en uge siden og fik af vide, at jeg var en af de fire Quality Hunters,” siger Christina Lund Sørensen, der blev udvalgt blandt 300 danske ansøgere.

 

”Jeg ser utrolig meget frem de næste to måneder. Det her er indbegrebet af et drømmejob for ethvert rejselystent menneske. Det er det bestemt for mig,” siger hun.

 

Som uafhængige rådgivere skal Christina Lund Sørensen og de øvrige tre Quality Hunters rapportere deres opdagelser til Finnair. Samtidig vil de dele deres tanker og erfaringer med omverden via deres personlige blogs på Rethink Quality-hjemmesiden www.finnair.com/rethinkquality. Læsere kan kommentere på blogs eller stemme på titlen som Top Quality Hunter i slutningen af de to måneder. Læserne vil dermed deltage i konkurrencen om interkontinentale rejser for to personer mellem Europa og Asien med Finnair.

 

Skribent og tv-journalist Christina Lund Sørensen er fra København. Hun rapporterede fra det indonesiske valg for dansk tv, og hun var den sidste danske journalist tilbage i den røde zone i forbindelse med protesterne i Bangkok i maj i år. Ud over dækning af politik og aktuelle begivenheder har Christina beskæftiget sig med livsstilsemner.

 

Ella Marshall er journalist og redaktionsassistent med en akademisk fortid inden for såvel mode som journalistik. Hun har erfaring fra mange forskellige medier og arbejder for tiden som freelance journalist for DesignHotels.com. Hun har tidligere blandt andet skrevet til The Guardian, NYLON og andre publikationer.

 

Født i Pakistan – med forældre fra England og Indien – har straks fra start antydet en international scene for Warren Singh-Bartlett. Han har da også arbejdet som lærer i Japan og journalist i Kina. I dag lever han i Beirut, hvor hans arbejde involverer udgivelser som New York Times og Aishti Magazine samt tv-dokumentar og -features.

 

Wolfgang Wagner studerede i Tyskland, Frankrig og USA, bl.a. på Harvard Business School. Efter 13 års arbejde som konsulent skiftede han til kapitalfond-investeringer. Han har været gift i 21 år og er far til to teenagebørn. Han har altid rejst meget i forbindelse med arbejde og fritid. Han bor nu ved München.

Skrevet af Anne Orholt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.