’Dansk’ jul i Californien

solvangDen danske by i Californien, Solvang, gør klar til julefest. Fra den 1. december til den 8. januar vil byen byde alle på julefest med et væld af aktiviteter, musik og mere end hundrede pyntede juletræer.

Hele herligheden skydes i gang med, at juletræslysene tændes. Bands fra området fylder byen med live musik, mens koret sætter stemningen med julens sange.

Den 5. december vil over 250 deltagere gøre Solvangs gader festlige med dans, musik, veteranbiler, hestevogne til juleparade.

Der er vin- og ølture den 12. og 13. december hvor mere end 15 forskellige steder har vin og øl fra Solvangs egne producenter og forhandlere klar på bordene.

Julens fortælling bringes til live den 12. december på Solvangs udendørs teater i det årlige krybbespil med ægte dyr og originale kostumer

Når julen synger på sidste vers, får beboerne i Solvang mulighed for at brænde deres træer til den årlige juletræsafbrænding, når det nye år skydes ind.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.