Dansk ’komet’ får støtte fra Vækstfonden

conference_2Iværksættervirksomheden Danmagi har fået et lån fra Vækstfonden, der skal sikre virksomhedens fortsatte globale ekspansion.

Danmagi, der er grundlagt af iværksætterparret Ana Claudia og Daniel Lister, oplever stor international interesse for sine løsninger til sikker og indholdsrig internet på hoteller og har på få år etableret sig som førende udbyder af cloudbaseret HSIA (High-Speed Internet Access). Virksomheden har international erfaring fra AT&T Wi-Fi Services, og har kunder over hele verden og kontorer i bl.a. New Delhi og Rio de Janeiro.

”Hotelsektoren har haft svært ved at sikre gæster sikkert og stabilt internet. Dårlige internetforbindelser er årsag til flest klager i sektoren. I takt med at gode internetforbindelser og høj sikkerhed bliver vigtigere, er behovet steget for stabile og velfungerende løsninger,” siger Daniel Lister.

Danmagi kommer med en helt ny måde at levere HSIA til hotellerne og deres gæster. Den største forskel er, at hotellet ikke længere behøver hverken en gateway i bygningen eller licenser for antal brugere. Stort set alle Danmagis konkurrenter bygger på en mere end 10 år gammel teknologi, der ikke tager højde for øget brug af smartphones og tablets. Danmagis løsning forener ny teknologi, datacenter hosting og højst mulig driftssikkerhed.

”Vi kan opdatere udefra, når der sker nye udviklinger. Der skal ikke en tekniker ud på hvert hotel hver gang, der skal opdateres eller fejlrettes,” siger Daniel Lister.

Med vækstlånet kan Danmagi udnytte sit vækstpotentiale og ekspandere hurtigere. Daniel Lister forventer at øge antallet af arbejdspladser både i Danmark og i udlandet: ”På http://www.hotelwifitest.com/ kan man teste kvaliteten af hotellernes internet. Jeg er glad for at fortælle, at der er en af vores kunder, Ham Yard Hotel i London, der topper listen.”

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.