Dansk ø til salg for 56 millioner kroner

info_om_flakfortetFlakfortet, som blev anlagt i 1916, er til salg for 56 millioner kroner. Ifølge Søren Heilersen, partner i ejendomsfirmaet Claus Borg & Partner, er her ’uanede anvendelsesmuligheder’.

”Det er et fort, som er totalt istandsat. Der er lavet kystsikring, lystbådehavnen er renoveret, der er konferencefaciliteter, restaurant med plads til over 200 og overnatningsmuligheder både i lejligheder og værelser”.

Svenske Malmökranen AB købte øen i 2001, har stået for renoveringen og har siden drevet øen med teambuilding, lystbådehavn og forskellige events, oplyser Ritzau.

”I princippet kan man erhverve øen til privat brug, men det kan også være en fond eller forening, som kan være interesseret”, siger han.

Fra 1916 til 1968 benyttede militæret fortet, som sammen med Middelgrundsfortet og Trekronerfortet tidligere var en del af Københavns søbefæstning.

I februar blev Middelgrundsfortet solgt for 20 millioner kroner til Det Danske Spejderkorps.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.