Danske børn er vidt berejste

ferie71% af deltagerne i en landsdækkende undersøgelse blandt forældre med hjemmeboende børn var sidste år ferie med børnene, hvor de skulle flyve.

Undersøgelsen, der omfatter 1.195 adspurgte er lavet af Kompas Kommunikation for Apollo, viser at 71% tog et eller flere børn med ud at flyve. Flest fra hovedstaden og region Sjælland med hhv. 81 og 78%.

”Danskerne ser ikke længere ferie som en luksus, men som en ret. At bruge tid med familien er vigtigere end nogensinde. Undersøgelsen viser også, at man ikke beder skolen om fri for at komme på udlandsferie men respekterer de officielle ferieperioder”, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo.

Kun 14% af forældrene tager deres børn ud af skolen for at tage dem med på sommerferie.

Undersøgelsen stemmer godt overens med den aktuelle tendens på hotelområdet, hvor hoteller med gode, børnevenlige poolområder og vandparker på hotelområdet er i vækst.

”Mange gode hoteller og hotelkæder har de seneste år udvidet poolområdet, så det er bedre opdelt mellem børnefamilier og par uden børn. De deciderede børnepools og vandparker ligger nu oftere lidt væk fra de poolområder, hvor voksne uden børn søger hen, således at begge grupper kan finde sig til rette på det samme hotel. Herudover har flere hoteller opført små vandparker i hotellets periferi”, slutter Rikke Koks Andreassen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.