Danske hoteller billigst i Norden

De danske hotelpriser er ganske enkelt gået i stå i 1. halvår 2012, viser prisindekset fra Hotels.com, ifølge avisen.dk.

 

”Flere nordiske økonomier har det bedre end Danmarks. I Norge har man nærmest ikke mærket finanskrisen og det medfører for eksempel, at salget af hotelværelser til norske forretningsrejsende ikke er bremset”, siger David Bækholm fra Hotels.com.

 

Norges værelsespriser er blandt verdens højeste og stiger fortsat. De er i gennemsnit steget fra 983 kroner i 1. halvår 2011 til 1.047 i 1. halvår 2012. De svenske priser er steget fra 912 til 942 danske kroner i perioden, mens de finske hotelpriser er steget fra 849 til 913 kroner.

 

Herhjemme er den gennemsnitlige værelsespris 843 kroner i 1. halvår 2012 – det samme som for et år siden.

 

For tre år siden var prisen i Danmark højere end i Sverige og Finland.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.