Danske statister til ’Broen’ søges

Martin og Saga fra 'Broen'. Foto: Caroline Romare

Martin og Saga fra ‘Broen’. Foto: Caroline Romare

Interessen for at være statist ved indspilningen af tv-serien Broen er stor – i hvert fald blandt Malmøboerne. Nu søger filmteamet flere danskere til at være med i serien, der har international opmærksomhed.

Alle er velkomne til at søge som statister, men især personer i 60-70 årsalderen med iransk oprindelse. Hvorfor vil Linnea Schumacher – statistansvarlig og assisterende instruktør – dog ikke svare på, eftersom det skulle afsløre for meget af handlingen, skriver News Øresund.

”Vi søger for eksempel folk, som kan spille poker og fungere som bartender. Vi filmer mest i Sverige, men netop nu har vi et ganske stort behov for danskere, for vi skal indspille ret store scener i København til foråret”, siger hun.

Indspilningerne af seriens tredje sæson løber frem til midten af maj og interesserede kan tage kontakt på

lotta.malm@filmlance.se

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.