Danskere foretrækker Florida

Det skyldes gode oplevelser for både børn og voksne, sol og suveræne strande. I 2009 besøgte ca. 77.000 danskere staten, hvilket er en stigning på 8% fra 71.000 i 2008. I 2010 ventes besøgstallet at runde de 80.000.

 

Spies Special, der tilbyder individuelle rejser, oplever lige nu en stærk vækst i salget af rejser til Florida. Det ligger 20% foran salget på samme tid sidste år.

 

”Florida, ’The Sunshine State’, har alt for både børnefamilier og par og opleves bedst på fire hjul. Kombineret med en lav dollarkurs har det gjort, at danske turister ofte kommer igen og igen for at nå det hele”, siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

 

I øvrigt er også efterspørgslen på charterrejser i det hele taget lige nu så stor, at Thomas Cook Airlines har besluttet at udvide flåden med en Airbus 320 i sommersæsonen. Det benytter Spies til at lægge yderligere 4.956 rejser fra Danmark op i skolernes sommerferie. Afgangene fordeles mellem Aalborg og København, og der satses på Mallorca og Tyrkiet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.