Danskere har svært ved at holde ferie

Det fremgår af en undersøgelse, Expedia har fået foretaget af Harris interactive. Nærmere adspurgt er det ikke på grund af arbejdsgiverpres eller et spørgsmål om penge, men derimod ganske enkelt om dårlig planlægning, fortæller Fyens Stiftstidende ifølge jp.dk.

 

David Bækholm, der er talsmand for Expedia i Danmark, forklarer, at hvor danskerne benytter ’dårlig planlægning’ som årsag til, at de ikke holder hele deres ferie, så fortæller 13% af svenskerne, at de bliver på job’et for pengenes skyld, hvilket kun gælder for 5% af danskerne.

 

Formanden for Dansk Psykolog Forening, Roal Ulrichssen, er ikke overrasket. Han nævner, at vi i årevis har kæmpet for at få meningsfuldt arbejde, og det fører nu til, at mange har svært ved at adskille arbejdstid og fritid.

 

I Dansk Arbejdsgiverforening siger ansættelsesretschef Flemming Dreesen, at alle undersøgelser viser, at man kommer med fornyede kræfter tilbage far ferie, og det er en fordel for alle parter, så han siger: ”Hold dog den ferie, du er berettiget til”.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.