Danskere skærer i feriebudgettet

Resultatet virker overraskende på bankens forbrugerøkonom Ann Lehmann Erichsen, som ikke havde forventet et fald, og da slet ikke i så høj en grad, skriver borsen.dk.

 

Danskerne har ifølge undersøgelsen i gennemsnit valgt at skære feriebudgettet ned til 11.800 kroner, hvor det sidste år var på 13.300 kroner. Ifølge Ann Lehmann Erichsen skulle man med baggrund i den superlave rente og de tilhørende billige terminer, samt de store skattelettelser forvente et ubekymret ferieforbrug af danskerne.

 

Da det åbenbart ikke er tilfældet, henviser hun til frygten for ledighed og efterveer af finanskrisen som årsager til danskernes tilbageholdenhed. Hertil kommer engangsudbetalingen af SP-pengene, som kan have sat ferieforbruget i vejret sidste år.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.