Danskerne bestiller ferie som de plejer

Der er nogle måneder til, at de fleste danskere overvejer fokus på årets hovedferie. 51% vil bestille sommerferie på samme tid, som de altid gør, viser en undersøgelse fra Apollo.

Inden for det sidste halve år før afrejse bestiller de fleste danskere deres sommerferie. Set i lyset af de seneste somre, og at en del gik forgæves, er der god grund til at lægge vanedyret på hylden, lyder det fra Apollo.

Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo: ”Man kan bestille sin sommerferie i 2018 allerede nu og få mulighed for gratis afbestilling og ombookning frem til 15. december”.

”Sommer 2018 sælger bedre end forventet. Derfor vil vi gerne undgå, at alt for mange kommer til at gå forgæves. Bestiller man nu, er man sikret – uanset, hvilken side den danske sommer kommer til at vise sig fra.”

Apollo vil også gerne rokke lidt ved vanerne, når det gælder sommerdestinationerne. Bl.a. udvides programmet i Albanien med et Apollo Mondo Family hotel i storbyen Durres. Og fra Billund indsættes direkte fly til Korfu.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.