Danskerne bestiller ferie som de plejer

Der er nogle måneder til, at de fleste danskere overvejer fokus på årets hovedferie. 51% vil bestille sommerferie på samme tid, som de altid gør, viser en undersøgelse fra Apollo.

Inden for det sidste halve år før afrejse bestiller de fleste danskere deres sommerferie. Set i lyset af de seneste somre, og at en del gik forgæves, er der god grund til at lægge vanedyret på hylden, lyder det fra Apollo.

Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo: ”Man kan bestille sin sommerferie i 2018 allerede nu og få mulighed for gratis afbestilling og ombookning frem til 15. december”.

”Sommer 2018 sælger bedre end forventet. Derfor vil vi gerne undgå, at alt for mange kommer til at gå forgæves. Bestiller man nu, er man sikret – uanset, hvilken side den danske sommer kommer til at vise sig fra.”

Apollo vil også gerne rokke lidt ved vanerne, når det gælder sommerdestinationerne. Bl.a. udvides programmet i Albanien med et Apollo Mondo Family hotel i storbyen Durres. Og fra Billund indsættes direkte fly til Korfu.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.