Danskerne booker ferien i god tid

ferieIfølge rejsesøgemaskinen Skyscanner booker danskerne deres flyrejser til sommerferien 60 dage i forvejen.

Det betyder, at danskerne er blandt de folk i Europa, der booker billetter i god tid. Kun briter og hollændere booker i bedre tid. Briterne er på førstepladsen med et gennemsnit på 68 dage, og hollænderne med 61 dage.

Til gengæld har spanierne slet ikke travlt, når ferien skal i hus. Her bestilles sommerferiens billetter først 46 dage før afrejse. Italienerne bestiller rejsen 48 dage før feriestart, mens russerne rejser 49 dage efter, billetten er bestilt.

– Det er en smule overraskende, at danskerne er så hurtigt ude. Det kan skyldes, at flertallet rejser flere gange om året og derfor har behov for at koordinere de forskellige rejser”, siger Skyscanners danske rejseekspert Maria Paulsen.

”Vi kan heler ikke regne med, at den danske sommer bliver solrig, og derfor vil vi gerne sikre os ved at booke i god tid. Det kan samtidig være en forklaring på, hvorfor spanierne og italienerne ikke har så travlt”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.