Danskerne holder jul i Skandinaviens fjelde

Flere danskere end nogensinde vælger i år at fejre jul i Sälen, Trysil og Hemsedal.

SkiStars bookinger til jule- og nytårsperioden er steget med 90% sammenlignet med samme periode sidste år.

”Vi har oplevet en markant stigning i danske bookinger i jule- og nytårsperioden. Selvfølgelig hænger det sammen med den gunstige måde, julen falder på i år. Men det handler også om, at vores destinationer i højere grad er blevet etablerede rejsemål for danske gæster”, siger SkiStar AB’s PR-chef Linda Morell.

”I efteråret har vi desuden set, at vores ’book tidligt’- tilbud med 10% rabat på SkiPass og 20% på skiudlejning, har tiltrukket de danske gæster”.

Holder man i år fem dages ferie, får man hele to ugers sammenhængende juleferi og for at kunne tilgodese danske gæsters behov arbejder man aktivt på at rekruttere danske skilærere og vil denne vinter have cirka ti skilærere fra Danmark ansat i Sälen, Trysil og Hemsedal. De svenske og norske skilærere får desuden danskundervisning.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.