Danskerne køber julirejser

ferie apolloApollo oplever lige nu en massiv fremgang i salget af rejser i juli. Sammenlignet med sidste år er salget næsten fordoblet.

Det fremgår tydeligt af Apollos salgstal, at det er de solsikre destinationer, der lokker mest, når afrejsen falder i juli. Destinationerne Rhodos, Sunny Beach og Nessebar i Bulgarien, samt Kreta og Fuerteventura er de destinationer, som flest har købt de seneste fire uger.

”Det lader til, at rigtig mange danskere pludseligt har besluttet sig for, at de ikke vil gå på kompromis med sommerens velfortjente ferie i år og risikere at regne væk i det danske sommerhusland,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

”Det begynder at tynde ud på nogle charterdestinationer, men vi har heldigvis stadig mange rejser at sælge til dem, der ikke har taget den endelige beslutning endnu. Bl.a. har vi rejser til Kroatien, Montenegro og Tyrkiet samt til de små græske ’perler’,” forsikrer Glenn Bisgaard.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.