Danskerne strømmer igen til New York

Rejsebranchen forventer at det tal vil stige yderligere i 2011. Det er især New York, der oplever et boom i danske turistbesøg.

 

”Finanskrisen ramte alle hårdt, men nu synes rejselysten at være tilbage. I hvert fald når det gælder USA. I forhold til kriseåret 2008 nærmer vi os en stigning på 10% i salget, og især New York trækker danskere til i stor stil. Alene sidste år var væksten her på 24% i forhold til 2008,” siger indkøbs- og produktionschef i FDM travel, Jesper Ewald.

 

Han forklarer den store appetit på USA med især det enorme udbud af forskellige ferieformer. Om det er tre uger i et mobilhome eller seks dage i en storby, finder man det her. Og for turister er New York ikke længere ’bare’ Manhattan men i lige så høj grad Brooklyn, hvor et nyt net af cykelstier gør det nemt at komme omkring

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.