Danskerne svigter ikke Grækenland

Spies melder om et par procent fald i salget af rejser til Kreta, men tilsvarende fremgang til f.eks. Rhodos og Kos.Salget er i de seneste dage steget i takt med, at juni-temperaturen er faldet herhjemme.

 

”I uge 10 lå det samlede Grækenlands-salg ca. 10% under salget på samme tid i fjor, men så fik danskerne overskydende skatte- og efterlønspenge, og så skete der noget. Tyskerne derimod holder sig fortsat tilbage.

Med Angela Merkel i spidsen har Tyskland indtaget en central rolle i Grækenlands økonomiske krise og det har fået vrede grækere til at lade deres EU-frustration gå ud over tyskerne med verbale udfald, som mange tyskere nu straffer ved at blive væk”, siger kommunikationschef Torben Andersen.

 

Morten Stausholm, chef for rejsearrangørens aktiviteter på Kreta:

”Vi har allerede haft besøg af flere tusinde gæster.  De har intet mærket til krisen – bortset fra de få, der kan græsk og har måttet lægge ører til grækernes småklager over deres politikere. Dagliglivet går sin vante gang, og her er hverken mangel på f.eks. mad eller benzin. Grækere, som ikke arbejder i turistindustrien, mangler penge. Til forskel fra sidste år, er vi sluppet for arbejdsaktioner, som var med til at forsinke mange

fly”.

 

17. juni er der valg Grækenland. Hvis det følges af strejker, er det klogt at tage ekstra kontanter med og ikke stole på, at man hele tiden kan hæve penge i bankomater.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.