Danskerne synes de er gode på ski

Det fremgår af en undersøgelse, som metroXpress har fået gennemført, og ifølge skiekspert Thomas Uhrskov er det en positiv forudsætning, at selvtilliden er på plads, skriver jp.dk.

 

Han understreger, at selvtillid giver afslappethed ude på pisterne og er med til at sikre, at man hele tiden kan lære nyt. Hertil kommer så, at danskerne i forhold til øvrige europæere er blevet ganske gode til at klare sig på de skrå brædder og har et overraskende højt niveau.

 

Han forestiller sig, at det kan have baggrund i en lidt større ydmyghed, der får danskerne til at gå på skiskole, hvilket ikke gælder for nordmænd og franskmænd, som forventes at kunne stå på ski, hvilket bestemt ikke altid er tilfældet.

 

I dag hedder det ikke længere ’danskerbremsen’ når en skiløber sætter sig ned for at tage farten af. Det hedder ’tekstilbremsen’ og indikerer, at det ikke længere er danskerne, der grines ad på pisterne – i dag er det i højere grad de engelske skiløbere.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.