Danskerne vilde med Sydafrika

bravo sydafrikaSydafrika er en unik chance for at kombinere safari og storbyliv. Destinationen har længe været  overset – men sidste år satsede Bravo Tours stort på destinationen.

”Sydafrika fik ikke den opmærksomhed, landet fortjener. Det skete i vores vinterkatalog, og vi oplevede en enorm efterspørgsel – rundrejserne blev hurtigt udsolgt. Derfor satser vi nu endnu større og udvider rundrejseprogrammet”, fortæller Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

”Rundrejserne dækker alt det bedste af Sydafrika, og med vores nyeste skud på stammen sætter vi fokus på nationalparken Kruger og storbyen Johannesburg, siger han.

Bravo Tours tilbyder tre andre rundrejser i Sydafrika, hvor der blandt andet er fokus på Garden Route, vinlandet, hajer og hvaler.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.