Nedskæring på Israel og Egypten

“I øjeblikket sælger vi nul, nul, nul til Israel, og interessen for Egypten er meget, meget moderat. Vi har aflyst de første 3.000-4.000 rejser til Egypten i vinter, og jeg frygter flere kan følge efter. Vi har et oplæg på 3.000 til Eilat i Israel i vinter med en maskine om ugen. Allerede nu tror jeg, at må aflyse halvdelen, altså omkring 1.500. Hvis der ikke kommer gang i salget kan vi ikke gennemføre programmet. Derimod går det utroligt overvældende med alle oversøiske destinationer, specielt Thailand. Både badeferie og rundrejser. Vi kan sælge alt det vi kan få fat i, og vil ud og prøve at få flere pladser.”

Sådan siger Jan Lockhart, direktør, Apollo og Kuoni til Stand By, lige inden vintersalget rigtigt startes i gang i løbet af de næste uger.

“Alle oversøiske destinationer er næsten dobbelt op i forhold til sidste år. Det virker som om markedet er helt umætteligt. De Canariske Øer er også lidt op i forhold til sidste år. De vil profitere på den nedsatte efterspørgsel på Egypten og Israel.

“Når det kniber med Egypten skyldes det en vis modvilje hos danskerne mod at rejse til muslimske lande. Der er sket en vis bedring i løbet af sommeren. Krigen Israel-Libanon har ikke gjort det bedre. Man kan ikke fortænke danskere i at stille spørgsmålet om Israel er et særlig smart land at rejse til lige i øjeblikket , og det smitter af på Egypten. Der skal simpelthen være totalt fred og ro i regionen,” siger Jan Lockhart.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.