Feriegæster søger action

Feriegæster i Danmark vil have action og oplevelser, når kufferten pakkes. Derfor står den danske feriebranche over for milliardinvesteringer, for at kunne indfri kundernes forventninger. Det er den enslydende konklusion hos en række eksperter efter et kanonsalg af sommerhuse i millionklassen i Billund i weekenden.

Vicedirektør i Dansk Ejendomsmæglerforening Thomas Thorp er ikke i tvivl om, at kanonsalget i Billund er et tydeligt tegn på fremtidens event-turisme.
”Især børnefamilier vil i høj grad kræve oplevelser og action på ferierne. Hvor det for mange mennesker er fuldt ud tilstrækkeligt med fred og naturskønne omgivelser, står vi over for en turisme, der i høj grad vil kræve oplevelser sat i faste rammer,” siger Thomas Thorp.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.