De bedste kokke- og tjenerelever kåret

Vindere af DM for kokkeelever blev Emil Skovsgaard Bjerg og Patrick Bach Andersen fra Søllerød Kro. De er elever på Hotel- og Restaurantskolen i København.

Hos tjenereleverne gik guldmedaljerne til Tobias From Andersen fra Dyvig Badehotel og Christian Neve fra Sallingsund Færgekro. Begge er elever på Teknisk Skole Silkeborg.

Elevkonkurrencerne blev afviklet som en juniorudgave af søndagens dyst om titlerne Årets Kok og Årets Tjener. Kokkeeleverne konkurrerede på basis af en råvarekasse, de fik udleveret på dagen, mens tjenereleverne dækkede borde, miksede cocktails og serverede retterne for særligt indbudte gæster.

Hotelværtforeningens Jubilæumsfond gav et legat på 5.000 kr. til hver af de fire vindere.

På 2. pladsen for kokkeelever kom Bryan Francisco P. Vasques, Castenskiold, og Emma Kathrine Hansen, Nordisk Spisehus. Begge elever på Teknisk Skole Silkeborg. 3. pladsen gik til Kristoffer Ringsing, Falsled Kro og Selandia Slagelse, samt Klaus  Ladeby Jensen, Selandia CEU.

Blandt tjenereleverne gik 2. pladsen til Pernille M.A. Richards, Restaurant Umami og Jonas Lemvig Pedersen, Restaurant Kadeau begge elever på Hotel- og Restaurantskolen i København. 3. pladsen gik til Esben Traun, Broholm Slot og Malene Møller, Sortebro Kro begge elever på Kold College Odense.