De billigste og dyreste storbyer til efterårsferie

Ho Chi Minh City.

Ho Chi Minh City.

Forex Bank har igen i år lavet sit ferieindeks for efteråret. Her sammenholdes gennemsnitspriser på produkter i 77 lande over hele verden. F.eks. hotelovernatning, restaurantbesøg, taxitur, cappuccino og en øl, skriver ekstrabladet.dk.

Mest bemærkelsesværdigt er, at de meget populære efterårsdestinationer som Paris og London er blevet væsentligt billigere. Paris er styrtdykket i forhold til forårets storbyindeks på indeks 102 (København er indeks 100). Nu er byernes by nede på indeks 61, hvilket svarer til et fald på omkring 40%. Også London er faldet drastisk fra indeks 120 til indeks 86.

Den billigste storby i efteråret er Ho Chi Minh City i Vietnam med et indeks på 28. Også Manila, Kuala Lumpur og Bangkok har lave indekser i efteråret.

For dem, der ikke vil rejse så langt, er Østeuropa et godt alternativ – Sofia, Beograd, Bukarest, Sarajevo og Warszawa er cirka 70% billigere end København.

Selv om København kan virke meget dyr, så er Reykjavik med et indeks på 124 er listens absolut dyreste by, fulgt af New York og San Francisco.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.