De er vilde med Aarhus

arosLonely Planet har udpeget de 10 hotteste destinationer i Europa. Her kommer Aarhus ind på andenpladsen foran Venedig og lige efter Pelepones.

Topplaceringen er blot den seneste i en lang række anbefalinger af Aarhus i udenlandske medier. I januar placerede New York Times Aarhus som nummer 13 på listen ’52 Places to Go in 2016’, skriver dr.dk.

Direktør Peer H. Kristensen, VisitAarhus: ”Vi har gået rundt med armene over hovedet, siden vi fik det at vide. Det er jo Michelin-Guiden inden for turistdestinationer”.

I Lonely Planets begrundelse peger guiden blandt andet på havnefronten i Aarhus. Desuden er der stor ros til gastronomi og museer som Moesgaard og Aros.

”Der er så mange ting, der gør, at Aarhus har flyttet sig. Det er jo fantastisk og giver bare så godt et afsæt til, at Aarhus bliver kulturhovedstad næste år”, siger Peer H. Kristensen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.