De fleste klar til aktiv ferie

aktiv apolloIkke mindre end 54% har træningsudstyr med, når de holder ferie, viser en undersøgelse foretaget af Apollo, som byder på aktive ferier på Apollo Sports, Apollo Mondo Selected og Apollo Mondo Family.

27% pakker løbeskoene med, og 18% smider træningstøj i kufferten, mens 10% vælger at pakke cykel, når nu de bevæger sig uden for Danmarks flade landskab.

”Vi er gået fra, at det kun var for dem, der nærmest trænede professionelt, der dyrkede træning på ferien, til, at det nu er stort set alle. Alle løber, dyrker spinning eller cykler i dagligdagen, og træningsudstyret ryger med i kufferten uanset, om vi bor på et resort med fokus på træning, på familieferie, eller vi rejser på storbyferie”, siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

Hos Apollo har man et udvidet udbud af Apollo Sports resorts, senest Villaconcha Hoposa Family & Sports på Mallorca, samt flere tilbud om træning og aktiviteter på både Apollo Mondo Family og Apollo Mondo Selected resorts.

”Playitas på Fuerteventura og Thanyapura på Phuket er stadig de to ’flagskibe’, men de af vores rejsende, der også drømmer om svømmeskoler, morgenyoga og gode vandre-, cykel- og løberuter, har vi også en hel del gode tilbud til”, siger han.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.