De gule taxier bliver ikke ’grønne’

Masser af gule, store taxier er en af New Yorks bedst kendte attraktioner, men nu vil bystyret bytte dem ud. I to år har styret kæmpet for, at byens 40.000 taxichauffører skal køre i miljøvenlige hybridbiler.

 

 

Metropolitan Taxicab Board of Trade har gentagne gange trukket bystyret i retten. I oktober fik styret nej af en federal domstol til at indføre særlige brændstofeffektivitetskrav til taxier.

 

 

Siden har bystyret foreslået et incentive-program, som økonomisk skal straffe taxichauffører, som ikke skifter til hybridbiler. I sidste uge sagde retten også nej til dette forslag. Dommer Paul A. Crotty mener nemlig, at det er centralmyndighederne i Washington, som skal sætte brændstofstandarder, ikke lokalmyndighederne på Manhattan, skriver Dagens Næringsliv.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.