De Gyldne Nøgler støtter Gadens Stemmer

Hotel Portierforeningen De Gyldne Nøgler donerer 12.500 kroner til projektet Gadens Stemmer til uniformer til projektets guider og foredragsholdere.

Pengene er samlet ind blandt medlemmer og sponsorer i forbindelse med De Gyldne Nøglers julefest i 2016: ”Vi er glade og stolte over at støtte Gadens Stemmer og håber at være med til at gøre deres guider mere synlige i gadebilledet, når de er på deres byvandringer”, siger formanden for De Gyldne Nøgler, Uffe Sørensen.

”Gadens Stemmer er en virksomhed, som skaber meningsfuld beskæftigelse for socialt udsatte i København. Samtidig hjælper Gadens Stemmer lokale og turister til at få en indsigt i livet på gaden, og skaber interessante byvandringer med det skæve og ofte oversete København i fokus”, forklarer formanden.

De Gyldne Nøgler er brancheforening for Concierges og Receptionister med knap 100 medlemmer, primært fra hoteller i København. Foreningen er en del af det internationale Les Clefs d’Or, og kunne i januar fejre 80-års fødselsdag i Danmark.

Gadens Stemmer har eksisteret siden 2013 med støtte fra offentlige og private fonde og puljer. Virksomheden har i 2016 arrangeret omkring 600 byvandringer for privatpersoner, virksomheder og skoler.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.