Find rundt i Paris med GPS

Gæsterne på det femstjernede Hotel Le Bristol i Paris får nu lettere ved at finde rundt i byen.

De kan benytte et håndholdt GPS udstyr (Global positioning system). GPS udstyret er tilgængeligt på fire sprog, fransk, engelsk, spansk og japansk. Det tilbyder den hurtigste rute fra punkt A til punkt B. Desuden tilbydes en kulturel guide som beskriver monumenter, museer og interessante steder, mens man går. Guiden fortæller også om aktuelle udstillinger og åbningstider, samt en ordbog med de mest almindelige ord og hvordan de udtales.

Det koster otte euro om dagen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.