Gazellepris til Bravo Tours

Rejsebureauet er den hurtigst voksende af de 66 gazellevirksomheder, der er i Ringkøbing Amt.

For at blive Gazelle skal virksomheden fire år i træk have positiv vækst i såvel omsætning som indtjening, bruttoresultatet skal i perioden være mere end fordoblet, og virksomheden skal have flere end ti ansatte.

”Vi er meget stolte over Gazelle-prisen, som vi både betragter som et skulderklap og som en forpligtelse til at fortsætte udviklingen til gavn og fornøjelse for vore kunder,” siger direktør Peder Hornshøj, Bravo Tours.

På mindre end otte år er Bravo Tours blevet Danmarks fjerdestørste rejsearrangør. Selskabet blev etableret i slutningen af 1998 og har siden starten haft charterrejser til velkendte rejsemål som grundbase.

”I begyndelsen havde vi ingen ambitioner om at blive store og kendte, men vi greb de muligheder, der viste sig, for at arrangere rejser til nye rejsemål, så væksten er både naturlig og tilfældig,” siger Peder Hornshøj.

Azorerne er et eksempel på en tilfældig opstået mulighed, der blev taget op og blev en succes, siger han. 

I løbet af to år er vulkanøerne i Atlanterhavet blevet Bravo Tours største salgssucces og Safari-rejser til Afrika og rundrejser i Asien er andre knopskydninger, der har været med til at øge Bravo Tours’ salg til flere end 100.000 gæster om året, oplyser direktøren.

 

Skrevet af