Rekordresultat hos Falk Lauritsen Rejser

Den største af de danskejede rejsearrangører, Falk Lauritsen Rejser, opnåede i sit seneste regnskabsår et overskud på 25 mio. kr. før skat – et resultat, der er Herning-bureauets bedste hidtil.
Ifølge Falk Lauritsen Rejser er baggrunden for det gode resultat en salgsfremgang på alle rejsemål. I alt sendte selskabet 82.000 danskere på ferie i Europa, Egypten og Caraibien. Bestyrelsesformand Per Falk Lauritsen siger om selskabets fremgang: ”Som en del andre i rejsebranchen nyder vi godt af, at familien Danmark i stigende grad ønsker at investere i oplevelser. Et ønske, som styrkes af, at de fleste har fået mere ferie.”
Prognoserne tyder på, at den gode udvikling for Falk Lauritsen Rejser fortsætter i 2005. Selskabet har nemlig på nuværende tidspunkt solgt 20 pct. flere rejser end på samme tidspunkt sidste år.
(Politiken, 27/1)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.