Denguefeber på Madeira

Der er konstateret denguefeber på øen og sygdommen koster årligt koster tusindvis af menneskeliv i tropiske og subtropiske områder, skriver avisen.dk.

 

Det første febertilfælde blev registreret 3. oktober og lokale myndigheder arbejder på at komme myggene til livs og reducere risikoen for at blive stukket.

 

Norske Folkehelsa opfordrer til at bruge langærmede skjorter, lange bukser og sokker og midler mod myggestik. Også om dagen. I modsætning til malariamyg stikker denne myg også om dagen. Desuden rådes turisterne til at bruge myggenet over senge og barnevogne, samt at sprøjte nettene med insektmidler.

 

Denguefeber er en virussygdom med symptomer som høj feber, kulderystninger, hovedpine og overfølsomhed over for lys. Der er ingen vaccine eller forebyggende medicin mod sygdommen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.