Der blev solgt færre vinterrejser

Salgsdirektør Stig Elling fra Star Tour vurderer, at den samlede charterbranche i indeværende vintersæson vil sælge omkring 470.000 ferierejser, hvor det tilsvarende tal for sidste år lå på 495.000, skriver business.dk.

 

Til gengæld mener han, at branchen har været forberedt på nedgangen, men alligevel har måttet yde betydelige rabatter på rejser i januar, mens udsigterne for forår og sommer er langt bedre.

 

Han nævner at rejserne til oversøiske destinationer, som for eksempel Thailand, er gået over forventning, mens det har været nødvendigt med rabatter på rejser til De kanariske Øer.

 

Hos spies venter direktør Jan Vendelbo, at branchen i år kommer til at sælge 10% færre vinterrejser end sidste år, men at man har været forberedt på det og har lagt færre rejser op.

 

Direktør Lars Thykier fra Danmarks Rejsebureau Forening konstaterer, at salget af skirejser går godt, at salget af sommerrejser gåt strygende, mens salget til soldestinationer dene vinter har været dårligere end sidste år, selv om det er ved at rette sig nu.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.