Design-hæder til Finnairs A350

finnair a350Når Finnairs A350 XWB kommer til København den 8. oktober, bliver det med en business og economy kabine, der i Venedig netop har vundet hæder ved International Yacht and Aviation Award for bedste kabine-interiør.

Finske dSign Vertii Kivi & Co har med ’Space Alive’ skabt et dynamisk skift af farve, stemning og atmosfære i Finnairs A350, som de som de første i Europa kan præsentere dette efterår.

Der er 297 sæder i den lyse og luftige kabine, som fik hæderen for både design og komfort på både economy og business. Nøglen til prisen var dog det nordiske design, kvalitetsmaterialer og kreativ brug af flyets dynamiske LED lys. Et system med 24 forskellige indstillinger, der under flyveturen udvikler sig efter den passende stemning med solen, der enten står op eller går ned, forskellige skyformationer og sågar det hypnotisk dansende nordlys.

”Mange af Finnairs langdistance-passagerer kommer fra Asien, Europa og Nordamerika, og de kender måske ikke Finland særlig godt. Men den tid de rejser med os, er en fantastisk mulighed for vise det bedste af vores design-kultur. Og vi glæder os rigtig meget til at vise flyet frem i København i oktober,” siger Finnairs chef i Danmark, Robert Öhrnberg.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.