Design-løft til Finnair

Finnair og det finske designfirma Marimekko går sammen om at give flykunder en bedre designoplevelse.

Fra foråret 2013 vil Finnairs fly præsentere ’Marimekko for Finnair’ i form af tekstiler og service, smykket med Marimekkos klassiske mønstre. ’Marimekko for Finnair’ kollektionen er specielt designet for at tilføre en lys og frisk dimension til oplevelsen ombord.

To af Finnairs langdistance fly bliver også udvendigt smykket med Marimekko design. En Airbus A340 bemalet med Maija Isolas ikoniske Unikko blomstertryk fra 1964 er allerede i drift mellem Helsingfors og Finnairs asiatiske destinationer og følges af endnu et fly i foråret 2013.

“Samarbejdet bringer Finnairs design op på et nyt niveau”, siger flyselskabets CEO Mika Vehviläinen. “Vores mål er at blive et design-flyselskab og give vores kunder nye oplevelser til alle fem sansen. Samarbejdet med Marimekko er et vigtigt skridt i den retning og er med til at gøre Finnair til ambassadører for den tidløse finske design og dermed give vores kunder en helt speciel oplevelse”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.