Designer outlet i Billund

Borgmester Ib Kristensen byder henvendelsen fra Lordland velkommen:”Det tilfører endnu en mulighed for at udvikle og markedsføre sig som Billunds svar på Orlando. Outlet landsbyen vil være endnu en attraktion, der passer godt ind i udviklingen af Destination Billund, og vil tiltrække turister og besøgende fra hele Jylland, Fyn og Nordtyskland. Den vil også understøtte den lokale økonomi, tiltrække nye investeringer og skabe omkring 300 nye arbejdspladser”. Lordland Europe har med europæiske investorer udpeget tre egnede områder nær Legoland, hvor outlet landsbyen kan placeres, og sammen med Billund Kommune er man i gang med at vurdere deres egnethed. Man venter at starte detailplanlægning inden årets udgang, så outlet landsbyen kan slå dørene op til jul 2010. Outlet landsbyen får et stort udvalg af butikker, der vil sælge internationale og nationale mærkevarer til discount priser. Det arkitektoniske tema bliver en 1900-tals dansk fiskerby med vandveje og snævre gader. Hovedattraktionen bliver et ’Billund Eye’ – et 55 meter højt pariserhjul, som giver et fantastisk udsyn ud over Billunds øvrige attraktioner. Der bliver parkeringspladser til 2.000 biler og et 4-stjernet hotel i landsbyen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.