Destination Danmark vises frem

limfjorden fur

Til weekendens største skandinaviske feriemesse, Ferie for Alle, i Herning har Dansk Turismefremme inviteret norske rejseoperatører til Danmark, så de kan opleve Destination Danmark under ét tag i Danmarks-hallen.

I samarbejde med bl.a. Enjoy Limfjorden og MCH Messecenter Herning inviterer Dansk Turismefremme norske turoperatører til Danmark, så de kan opleve det danske turismeprodukt på tæt hold og skabe nye kontakter.

20 norske firmaer er inviteret til Danmark fra i dag til på lørdag. Omdrejningspunktet er Ferie for Alle. Men inden messens start fredag står den på skræddersyede oplevelser langs Limfjorden.

På Ferie for Alle tager Dansk Turismefremmes medlemmer imod de norske gæster på en guidet rundgang i Danmarks-hallen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.