Det bedste der kunne ske for Scandinavian Cruise Center

Fra i dag er det ikke mere Poul Dylov (foto), som sidder i førersædet i Scandinavian Cruise Center. Stormomsust krydstogtbureau med et stort potentiale, der efter flere år med millionunderskud var ved at nå frem til balance i det netop overståede halvår.

Nu er det Ole Kyed, som på vegne af køberne Braganza, norsk investeringsselskab, der i dag er aktiv i både Norge og Sverige med Escape Cruises og Escape Travel, overtager styringen, salget og de 14 medarbejdere.

Ole Kyed kommer fra stillingen som operationel direktør i Quality Tours for flodkrydstogter. Han har tidligere været bl.a. i Spies Rejser.

”Jeg glæder mig til opgaven. Jeg kommer ikke med nogen programerklæring, før jeg har sat mig rigtig ind i tingene. Jeg har ikke nogen erfaring med de større krydstogtskibe, som er en stor det af SCC, men det får jeg. Hele personalet kommer med,” siger han til takeoff.dk.

Det gælder dog ikke Poul Dylov. ”Nu ser jeg mig om. De 20 måneder i rejsebranchen har været et godt bekendtskab. Nej, du får mig ikke til at sige noget om selve handlen ud over, at det er det bedste der kunne ske for SCC. Nu kan de begynde på en frisk, ” siger han.

For en måneds tid siden skete der en tilpasning af personalestyrken, og der er ikke flere ansatte med relationer til Dylov-familien i det firma, som Per Dylov startede i 1991. Det gik en overgang så godt, men senere ned ad bakke.

”Scandinavian Cruise Center er et spændende selskab, som giver en stærk position i det danske cruisemarked, ” siger Per G. Braathen.
Nu bestyrelsesformand bliver Gunnar Grosvold. Han har været både i Tjæreborg Rejser og i Thomas Cook i Norge.

 

Skrevet af Ejvind Olesen