Det, der irriterer på ferien

Ifølge The Telegraph viser undersøgelsen, at det er ting som høje mobiltakster, dårlige vekselkurser og kreditkortgebyrer, der er med til at gøre en dejlig sommerferie knap så dejlig endda, skriver ekstrabladet.dk.

 

Flertallet synes, at det er højere mobiltakster end forventet, der er det største irritationsmoment, selv om man først får regningen efter hjemkomsten, men også gebyrer på at benytte sine kreditkort og de lave vekselkurser i lufthavne og på feriehoteller er med til at irritere.

 

Sarah Munro fra Post Office Travel Money, som har lavet undersøgelsen anbefaler de rejsende at lade være med at udskyde pengevekslingen til sidste øjeblik, men at sørge for, at det er på plads i god tid – så er der penge at spare.

 

Også udgifter til den daglige transport på feriestedet er der mange, der ikke tager højde for i budgettet og derfor virker irriterende og ud over det økonomiske er der en del, som bliver irriteret over beskidte strande og urent badevand, mens andre bekymrer sig over risikoen for madforgiftning under ferien.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.