Det helt store gys i The Big Apple

Halloween parade i the VillageNYC & Company, New York Citys turistorganisation, opfordrer besøgende og fastboende til at være med, når byens fem bydele slår sig løs med uhyggen til Halloween den 31. oktober.

“Vi holder fast ved de mange traditioner og byder på spøgelseshuse, skeletparader, trick-or-treating og græskar-lygter over hele New York City med masser af underholdning for hele familien”, siger Fred Dixon, CEO for NYC & Company.

Et af de største arrangementer er 41. udgave af Village Halloween Parade, der starter klokken 19 med hundreder af orkestre, dansere, dukker, spøgelser af enhver art i Greenwich Village. Paraden går ad 6th Avenue fra Spring Street til 16th Street.

I Bronx Zoo kommer man i den rette uhyggestemning med trylleshows, uhyggelige historier, græskar-maling og skelet-parade.

Brooklyn fejrer Halloween i bl.a. Prospect Park Zoo med ture gennem den hjemsøgte lade og et uhyggeligt optog – Halloween Haunted Walk & Carnival med enhver slags monstre, hovedløse ryttere og zombies.

På Manhattan er der igen i år lysshow fulgt af udvalgt uhygge-musik, mens den mexicanske tradition med at ære de døde, følges op med Día de los Muertos på El Museo del Barrio og optog i Harlem Meer. Wall Street Walks’ gennem Financial Districts “Underverden,” med Trinity Church kirkegård, hjemsøgte huse og dunkle baggårde.

Queens byder blandt andet på en uhyggelig halmstakke-labyrint på Queens County Farm Museum og vilde dyr, der sønderriver græskar fyldt med lækkerier i Queens Zoo.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.