Det ringeste flyselskab moderniseres

hqdefaultNordkoreanske Air Koryo ligger inde med den laveste bedømmelse af alle verdens flyselskaber. Sådan skal det ikke blive ved med at være.

Luftfartsentusiasten Sam Chui siger til Bloomberg News, at det er en enestående oplevelse at flyve med selskabet. Det føles, som om man hopper 20 til 30 år tilbage i tiden.

Nu er skeen tilsyneladende taget i den anden hånd. Selskabet er ved at forny sin flyflåde, og passagererne kan få underholdning ombord og der er oprettet afsnit med Business Class. Yderligere har kabinepersonalet fået nye dragter.

Air Koryo er det eneste flyselskab i verden med kun én stjerne, og det Londonbaserede rejsebureau Juche Travel Services har specialiseret sig i rejser med det ene formål at opleve Nordkoreas flyselskab.

Tiltagene til modernisering kommer fra lederen Kim Jong Un med en målsætning om at 20-doble antallet af turister i 2020. Det skal bringe det årlige antal turister op på to millioner. Til formålet er der åbnet for turistattraktioner som skisportsstedet Masikryong og golfklubben Lake Taesong, skriver finans.dk.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.