Det spøger til Halloween i Legoland

Halloween 2(U)hyggen spreder sig over Legoland, når parken inviterer til Halloween i efterårsferien 11. – 19. oktober. Blodtørstige vampyrer, flakkende flagermus, skrupskøre spøgelser og et væld af hårrejsende aktiviteter venter.

Hele året har stået i uhyggens tegn med det nye spøgelseshus Ghost – The Haunted House. I efterårsferien får det hjemsøgte hus’ beboere selskab af langbenede kæmpeedderkopper, fæle hekse og blodtørstige vampyrer, når hele parken forvandles til et Halloween-univers indhyllet i spindelvæv og tusindvis af græskar. Hver dag vil en parade af spøgelser og andre væsner gå gennem parken og sprede gys, gru og grin.

”Modige børn og deres forældre kan blandt andet gå på opdagelse i Den Skøre Professors halmballe-labyrint og hjælpe ham med at finde de tabte dele fra hans seneste eksperiment, og på Halloween-værkstedet kan man designe sine egne Halloween kreationer, som man kan tage med hjem”, fortæller eventchef, Claus Pedersen. Alle børn, som tropper op udklædt som et spøgelse, kommer gratis ind og kan snige sig med i spøgelsesparaden.

Besøgende kan desuden dyste om at bygge det flotteste Lego monster, lægge vejen forbi den mystiske spåkone eller tage et selfie med de uhyggelige Lord Vampire og Den Skøre Professor.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.