Diamanten hitter

Det Kongelige Bibliotek hører til blandt verdens mest moderne, skriver det amerikanske website »Best College Online«. Udnævnelsen tager udgangspunkt i, at et bibliotek ikke længere blot er et støvet sted med en bibliotekar, der tysser på enhver mislyd.

De moderne biblioteker er ofte en fusion af skarp arkitektur og moderne teknologi. Listen over verdens 25 mest moderne biblioteker er således et eksempel på mødet mellem informationsmanagement, design og webteknologi. Den Sorte Diamant fremhæves især for at være moderne både ude og inde.

»Best College Online« hæfter sig ved, at den udvendige arkitektoniske idé fastholdes indvendigt med åbne og sjove passager. »Samlingerne er omgivet med masser af online ressourcer og adgang til IT-ressourcer«, skriver Best College Online i sin argumentation. På listen findes bl.a. Bibliotheque National de France og San Diego Public Library .

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.