Digitalisering påvirker lokal turismeudvikling

frisk_fra_trykDansk Turismefremme udgiver håndbogen ’Den Moderne Turismeorganisation’ som inspiration til udvikling af de lokale turismeorganisationer.

Organiseringen af turismen gribes an på nye måder, og de lokale turismeorganisationer kæmper for at vise, at turisterhvervet har et stort vækstpotentiale.

De lokale turismeorganisationer har været bygget op omkring gæsteservice. Det fysiske møde med gæsten og den personlige vejledning har været i centrum. Men digitaliseringen har udfordret det fysiske møde og dermed også serviceopgaverne. Digitaliseringen har flyttet fokus i turismeorganisationernes hverdag og giver nye muligheder.

Dansk Turismefremme vil give de lokale turismeorganisationer redskaber til at udnytte digitaliseringens muligheder. Derfor stiller håndbogen skarpt på strategisk udvikling og økonomisk bæredygtighed, gæsteservice 2.0, destinationsmarkedsføring og destinationsbranding. Bogen giver konkrete modeller og hjælperedskaber.

’Den Moderne Turismeorganisation’ kan bestilles eller downloades på Dansk Turismefremmes hjemmeside

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.