Direkte charter til Madeira fra Billund

madeira star tourCharterrejsemålene fra Billund Lufthavn til Egypten og Tunesien er lukket, og De kanariske Øer er ofte nærmest udsolgt. Derfor har Star Tour nu åbnet for rejser til Madeira.

Ifølge Nikolai Johnsen, der er pressechef for Star Tour, vil rejsearrangøren i alt sende 8.000 danskere til Madeira, og med en stigning på 60% vidner det derfor om en stor satsning på den nye rute fra Billund Lufthavn.

Flere tusinde rejsende fra København har givet Madeira en samlet score på 88 point ud at 100 mulige, som en samlet vurdering af øens feriemuligheder. Star Tour forventer, at knap 9 ud af 10 rejsende vil være par eller singler, der skal nyde varme temperaturer og smukke gåture.

På Madeira vil Star Tour tilbyde fire rejsemål, 18 hoteller og to vandreture med uddannede guider. Samtidig kan ferien kombineres med en tur til lillesøsterøen Porto Santo.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.