Direkte New York med Delta og Air France-KLM

Billedtekst: Fra venstre Brian Petersen, CEO Københavns Lufthavn, Armin Venencie, director sales Scandinavia Delta og Vincent Audusseau, Country manager AF/KLM Denmark (billede Stand By d.d.).

 

Delta Air Lines og Air France-KLM åbner den eneste, direkte rute mellem København og JFK og giver dermed adgang til New Yorks største lufthavn, der byder på et omfattende rutenetværk og mange rejsemuligheder.  

 

De daglige afgange vil blive fløjet af Delta med en 170-personers Boeing 757-200 og bliver et supplement til den eksisterende direkte rute mellem København og Atlanta.

 

"Der er stor efterspørgsel på direkte flyvninger mellem Købehavn og New York, og i takt med at konjunkturerne er ved at vende, imødekommer vi nu behovet for flere rejsemuligheder til og fra USA ved at udfylde det hul, der har været mellem København og JFK,” siger Frank Jahangir, vice president sales and affairs i Europa, Mellemøsten og Afrika for Delta Air Lines.

 

Delta åbner flere ruter mellem New York City og globale nøglemarkeder i år, og nær ved 30 byer står klar som nye eller udvidede destinationer til efteråret. I USA vil Delta udvide med flyvninger til 12 byer fra New Yorks lufthavne, LaGuardia og JFK, og det vil yderligere forøge antallet af forbindelsesmuligheder for internationale passagerer.

 

Flyet afgår dagligt fra København kl. 14.20 med ankomst i New York kl. 16.45 lokal tid. Returflyvningen afgår fra New York kl. 19 lokal tid og ankommer igen til København kl. 9.05 den følgende morgen.   

 

”Undersøgelser gennemført af Københavns Lufthavne viser, at der er et marked til New York med tæt ved 90.000 passagerer om året,” siger Carsten Nørlund, salgsdirektør hos Københavns Lufthavne. ”Den nye rute vil styrke København som destination, og øget tilgængelighed til og fra USA vil gavne både erhverv og turisme.”  

Skrevet af Flemming Juul