(DK) Flight Safety Manager til Aalborg Lufthavn

Jobbet

Vi søger en Flight Safety Manager til vores kontor for Safety, Quality & Compliance, således vi kan understøtte den videre udvikling og vækst af Aalborg Lufthavn.

I luftfartsbranchen er der en lang række lovmæssige krav, vi løbende skal sikre, at vi lever op til og får implementeret på den rette måde i organisationen. Du får ansvaret for disse i relation til Flight Safety området og kommer derfor til at arbejde med projekter og opgaver inden for bl.a. rapportering, emergency, training og IT systemer relateret dertil. Her får du en aktiv rolle fra start til slut i projekterne, og du vil derfor både skulle definere og drive projekterne, men samtidig er du også ansvarlig for selv at udføre en lang række af opgaverne, herunder sikre, at tingene implementeres de relevante steder i organisationen.

Du varetager kontakten til en række af vores vigtige samarbejdspartnere på Flight Safety området, herunder bl.a. Forsvaret (Air Transport Wing) og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, ligesom du også er kontaktpunkt for flyselskaberne på området.

Der vil ligeledes være en række Safety driftsopgaver i jobbet. Disse omfatter koordinering af arbejder i lufthavnen med relevante interne og eksterne samarbejdspartnere, behandling af høringer og ansøgninger, indtastning og behandling af rapporter, risikovurderinger, procedurebeskrivelser m.m. Du kommer også til at fungere som superbruger på relevante IT systemer.

Arbejdet med Flight Safety Management i Aalborg Lufthavn kræver en del tilstedeværelse i driften, hvor tingene sker, men samtidig kræver det også, at tingene er sat rigtigt i system og er underbygget via gode IT-løsninger. Jobbet har derfor en naturlig vekselvirkning mellem at være ude blandt kollegerne og være ved computeren.

Stillingen er på fuld tid og refererer til lufthavnsdirektøren.

Din profil

Der kan være flere relevante baggrunde til jobbet som projektkoordinator. Du har sandsynligvis minimum en mellemlang uddannelsesmæssig baggrund kombineret med en del års erfaring med projektledelse og projektkoordineringsopgaver. Alternativt har du en baggrund inden for luftfartsbranchen, hvor du samtidig eller efterfølgende i kraft af din rolle har opnået erfaring med at arbejde metodisk, struktureret og projektbaseret.

Som person formår du og trives du med at have opgaver på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, og det falder dig derfor også naturligt at varetage de administrative opgaver i stillingen. Du kan naturligt begå dig på alle niveauer i en organisation, hvor du har blik for at gøre det nemt for dine omgivelser at forstå de forandringer, som projekter og tiltag eventuelt medfører.

Du sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, og du har en struktureret tilgang til dine opgaver. Du er som person både energisk og initiativrig, og så tænker du løsningsorienteret, når store som små udfordringer i skal løses.

Du skal kunne tale, skrive og læse engelsk på højt niveau, da meget dokumentation og korrespondance vedr. Flight Safety Management foregår på engelsk.

Du tilbydes

Du kan se frem til et spændende og afvekslende job, hvor du får meget forskelligartede opgaver i en vækstorienteret virksomhed. Vi sikrer naturligvis den nødvendige oplæring og der er plads til medindflydelse i jobbet.

Du vil få mulighed for deltagelse i relevant videreuddannelse og konferencer inden for feltet, således du får opbygget et netværk og tilsikret dig den nødvendige viden.

Medarbejderne i Aalborg Lufthavn arbejder sammen om at skabe en god oplevelse for vores gæster, hvor vi vil være kendt for en fleksibel og professionel adfærd. Der er en uformel tone, og der lægges stor vægt på gode interne relationer. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med et stærkt brand samt ordnede løn- og ansættelsesvilkår.

Kontakt

Yderligere oplysninger om jobbet får du ved at henvende dig til Flight Safety Manager Stinne Hjorth Dalsø på tlf. 22735174 eller Compliance Manager Thomas Møller på tlf. 51185124. Der er ansøgningsfrist den 24. januar 2019 og vi forventer at afvikle samtaler den 29./30. januar.

Aalborg Lufthavn – en international lufthavn

I 2018 rejste mere end 1.6 mio. passagerer igennem Aalborg Lufthavn, og det tal stiger kontinuerligt med den rivende udvikling lufthavnen befinder sig i. Det skyldes lufthavnens 350 kompetente og engagerede medarbejdere, der er med til at levere en service helt i top. Dertil kommer vores ca. 5500 gratis parkeringspladser og en terminalbygning, der rummer faciliteter, der er med til at skabe optimale betingelser for vores samarbejdspartnere. Sammen kan vi skabe resultater, og derfor kan Aalborg Lufthavn hvert år åbne dørene for nye spændende destinationer og forbindelser.

Aalborg Lufthavn er et a.m.b.a. selskab, hvor Aalborg, Jammerbugt, Frederikshavn, Brønderslev, Rebild og Vesthimmerland kommune udgør den fælles ejerstruktur.

Ansøgningsfrist:
24. januar 2019
 
 
Udløber: 24.01.2019