(DK) Head of Revenue Management

VIL DU VÆRE MED TIL AT DRIVE ANDERLEDES HOTELLER MED OMTANKE?  
 
Til Danmarks førende hotelboutiquekæde søger vi nu en Head of Revenue Management med reference til den administrerende direktør. Føler du dig som en fisk i vandet blandt Excel, OTA’er, RevPar og analyser? Så er du sikkert den vi leder efter. 
 
Som Head of Revenue Management er du en nøgleperson på indtægtssiden hos Brøchner Hotels. I tæt samarbejde med koncernledelse, hoteldirektører og det kommercielle team sætter du priserne og lægger en strategi for, hvordan vi sælger det rigtige produkt, til den rigtige pris, på det rigtige tidspunkt. 
 
Den rette profil er resultatorienteret og har erfaring fra en analytisk/kommerciel rolle med 4-5 års kendskab til revenue management. Du får ting til at ske, er analytisk stærk og er god til at bygge relationer ud i resten af virksomheden og med eksterne samarbejdspartnere. 
 
Opgaven: 
  • Optimere og maksimere omsætning og markedsandele 
  • Prissætning og segmentering 
  • Distribution af salg og distributionsomkostninger 
  • Budgetter og belægningsprognoser 
  • ARR og RevPar 
  • Finde og udvælge distributionskanaler 
  • Overvåge og håndtere inventory management, segmentering og rate loading 
  • Implementere taktiske initiativer og promoveringer 
Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med fremragende jobudviklingsmuligheder. Vi er en hotelkæde i rivende udvikling, hvor vores værdier; ansvar, passion og omsorg efterleves i det daglige arbejde – både i forhold til vores gæster, kollegaer og verden omkring os.   
 
Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du får lov til at sætte dit præg på en arbejdsdag i højt tempo med fokus på at få fyldt vores hoteller. 
 
Er du klar til at tage med på denne rejse? Vi ser frem til at byde dig velkommen i Brøchner Hotels.   
 
 
Søg jobbet
Ansøgningsfrist: 27-05-2019

Arbejdssted: Brøchner A/S

Arbejdstid: Fuldtid
Stillingstype: Revenue

Startdato: 01-08-2019

 
SPØRGSMÅL OM JOBBET
Johan Åséll 
Chief Operating Officer
 
 
Om Hotellet

Hos Brøchner Hotels ønsker vi at skabe en ekstraordinær oplevelse for vores gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi tror på at drive anderledes hoteller med omtanke og arbejder i hele virksomheden efter det vi kalder APO – ansvar, passion og omsorg.

På hovedkontoret i hjertet af København finder du både Salg- & Marketingafdeling, IT & Revenue, Brøchner Lab, Regnskab, People & Culture og direktionen. Hver dag samarbejder vores hovedkontor og hotellerne på tværs, for at skabe unikke hoteloplevelser og positionere Brøchner Hotels som Danmarks førende boutique hotelkæde.

Hotelkæden Brøchner Hotels blev grundlagt i 1982 og har i dag en markant position i det københavnske hotelmarked inden for segmentet boutiquehoteller.
Med sammenlagt 555 værelser fordelt på 6 boutique hoteller – Hotel SP34, Hotel Herman K, Hotel Ottilia, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen og Hotel Astoria, alle med en unik og central beliggenhed i København, driver Brøchner Hotels anderledes hoteller med omtanke.
I 2020 åbner Brøchner Hotels et luksus hostel i det gamle hovedbibliotek i Aarhus.
Brøchner Hotels fokuserer på at tilbyde gæsteoplevelser i international klasse med fokus på design og personlighed. Hvert hotel i kæden designes og indrettes med inspiration fra og forankring i det lokalområde, hvor det er placeret. Hotellerne skal være en del af det lokale kvarter, og et positivt tilskud til omgivelserne. Fælles for alle Brøchner hotellerne er, at gæsterne skal have den samme gode oplevelse uanset om de rejser i ferie- eller forretningsøjemed.

Udløber: 27.05.2019